Maailman hauskin

Pohjola, Mike

Mitäh, minullako miljoona katsojaa?

Varhaisnuorten helppolukuisessa kirjassa 11-vuotias tubettaja Vilho joutuu vahingossa kilpailijaksi huippusuosittuun viihdeohjelmaan. Hän esittää vitsejä, improvisoi, kehittää sketsihahmoaan ja yrittää pysyä aikuisten koomikkojen perässä.

Pikkukaupungin poika Vilho ei voi käsittää, miksi häneen otetaan yhteyttä Helsingistä, Vitsivitsi-ohjelman tuotannosta. Selittävä tekijä on hänen nimimerkkinsä: @SuomenHauskinTubettaja. Kuinka pojan käy televisiomaailman tuiskeessa? Varokaa, näyttämötaiteen ammattilaiset!

Pääsemme kurkistamaan kulissien taakse jännittävässä ja humoristisessa tarinassa, oppaanamme asiantunteva Mike Pohjola.

"Minä olen tämän sarjan tuottaja, Marjatta Kaatila."

"Ai Karjatta Maatila? Mitä niille eläimille tapahtui? Vai onko se ihan vegaaninen maatila?"

Mike Pohjola (s. 1978) on kirjoittanut vitsejä Putoukseen ja Fingerporiin sekä lisäksi kirjoja, pelejä, elokuvia, televisiokäsikirjoituksia ja näytelmiä. Hänellä on kotonaan kanoja, koiria, lapsia ja pupuja. Pohjolaa kiinnostavat erityisesti roolipelit, seinäkiipeily, lumilinnat ja viikingit.

Tuisku Hiltunen (s. 1995) on lahjakas kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hän on suorittanut Walesissa BA-tutkinnon ja opiskelee taiteen maisteriksi Aalto-yliopistossa. Hiltunen harrastaa mm. piirtämistä, ruuanlaittoa ja elokuvien ylianalysointia.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520430504
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.