Star Stable. Sielunratsastajat #6 Aideenin lahja

Dahlgren, Helena

Tähtihevosten kohtalonhetket!

Mystiikkaa ja tyttöenergiaa yhdistävän Star Stable -hevoskirjasarjan toinen trilogia saa jännittävän päätöksensä osassa, jossa koko saaren ja hevosten magia järkkyy.

Anne on pelastettu Pandoriasta, mutta Sielunratsastajia, tähtihevosia ja koko taianomaista saarta uhkaava vaara ei ole väistynyt. Pelastaakseen Jorvikin Lindan, Lisan, Annen ja Alexin on löydettävä saaren viimeinen kantava tähtihevostamma ja suojeltava syntymätöntä varsaa. Yksin he eivät siihen kykene, mutta voiko entisiin vihollisiin luottaa? Uskollisuus punnitaan, kun suuri taistelu lähestyy ja valkoinen lumipeite täplittyy verestä...

Kirjan hahmot ja tapahtumat perustuvat maailman nopeimmin kasvavaan hevosnettipeliin. Star Stablella on kuukausittain yli 700 000 aktiivista pelaajaa. Sielunratsastajat-sarjaa on käännetty kymmenelle kielelle ja se on voittanut yhdysvaltalaisen Kids Book Choice Award -lastenkirjallisuuspalkinnon parhaiten rakennettuna fantasiamaailmana.

Helena Dahlgren on suosittu ruotsalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti nuorten fantasiaa. Hän asuu perheensä kanssa Tukholman lähellä ja rakastaa kirjoja, hevosia, kissoja, kahvia ja Twin Peaks -tv-sarjaa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520434816
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.