Pidä minua vielä

Päivärinta, Hanna

Miksi äitiys on niin ihanaa ja niin vaikeaa? 

Kirkkaasti välkehtivä esikoisromaani äidiksi kasvamisesta ja rakkaudesta, ikuisesti eri suuntiin repivästä vapauden ja turvan kaipuusta. 

”Sanotaan että napanuoran leikkaus katkaisee lopullisesti myös oman henkisen napanuoran. Minulle ei käynyt niin. Äidiksi tulo ei kasvattanutkaan sisäistä lastani. Minä vain pienenin entisestään.” 

Miten tulla äidiksi ja säilyttää silti erillisyytensä, oma vapautensa? Tätä kolmikymppinen Lotta pohtii taukoamatta. Vierellä on rakastava mies, mutta mitä pidemmälle Lotan raskaus ja vauvavuosi etenevät, sitä vieraammilta mielikuvat seesteisestä vauva-ajasta hänestä tuntuvat. Miksi äitiys saa jotkut hehkumaan ja toiset eksymään? 

Pidä minua vielä on kiehtova esikoisromaani naisen matkasta äidiksi ja omaksi itsekseen. Aistivoimaisesti ja kauniin paljaana se kuvaa, kuinka elämänmuutos haastaa minuuden rajat, nostaa pintaan puhumattomia asioita ja kirpeitä muistoja lapsuudesta, äitisuhteesta ja oman kehon löytämisestä. 

Hanna Päivärinta (s. 1985) on helsinkiläinen äiti, viestinnän asiantuntija ja joogaopettaja, joka asuu perheensä kanssa lähellä merta. Luovaa kirjoittamista hän on opiskellut muun muassa Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Pidä minua vielä on Päivärinnan esikoisromaani. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520435622
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.