Hakoisten Anna

Rosenberg, Riikka-Maria

Aateliselämää ja rakkautta 1700-luvulla. 

Hurmaavan aistillinen historiallinen romaani kuljettaa lukijansa 1700-luvulle ja keskelle erästä rakkaustarinaa. Uudessa sarjassa sukelletaan todellisiin naiskohtaloihin ja kiehtovaan kartanoelämään. 

Neljääkymmentä vuodenkiertoa lähestyvä Anna Magdalena Lilliebrunn on uuden ja tuntemattoman edessä. Avioliitto tunnetusti kiivaan aatelismiehen, Karl Gustaf Ugglan, kanssa on silti käypä ratkaisu aikana, jolloin naisen ei sovi elää yksin. 
Hakoisten kartanossa vastassa on hyinen tunnelma. Kylmäkiskoiset sukulaiset ja miehen rakastajatar pitävät huolen siitä, ettei tuore miniä pääse kotiutumaan saati nostamaan itseään talon rouvaksi. Uskaltaako omapäinen, sinnikäs ja rakkaudestakin unelmoiva Anna silti elää tavalla, johon uskoo? 

Hakoisten Anna on historiallisen romaanisarjan taiturimainen avaus. Syvälliseen taustatyöhön perustuva romaani tavoittaa menneiden aikojen tunnelman ja tarjoilee sen nautittavaksi täysin siemauksin. 

Hakoisten Anna on Hakoisten naiset -sarjan ensimmäinen osa.

Riikka-Maria Rosenberg (FT, s. 1977) on historioitsija ja kirjailija, joka herättää menneisyyden naiskohtalot eloon. Historiallisen romaanin saralla Rosenberg debytoi vuonna 2021 teoksellaan Ninon - Rakkauden mestari (Teos). Hän on toimittanut ja kirjoittanut barokin ajan pariisittarista myös tietokirjoja. Rosenberg asuu Helsingissä ja Janakkalan Hakoisissa. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520436339
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.