Vyöry

Kuusela, Saija

Koukuttava Nea Guttorm -sarja jatkuu. 

Vahvatunnelmainen psykologinen dekkari luottamuksesta, nuoruuden kiihkosta ja halustamme kuulua johonkin. 

Ylikonstaapeli Nea Guttorm palaa Pohjois-Norjan pikkukylästä menneisyytensä Trondheimiin selvittämään repivää katoamistapausta. Työtoverin poika Finn on hävinnyt opiskelukaupungissaan jälkiä jättämättä. Sitten löytyy ruumis. Ja toinen. 

Tapauksen tutkimukset johtavat Nean harrastelijateatteriin nimeltä Siemenet. Vimmaiset näytelmäharjoitukset ovat olleet yksinäiselle Finnille elinehto mutta myös muheva maaperä kateudelle. Onko poika päätynyt peruuttamattomiin tekoihin? 

Samaan aikaan paluu poliisiuran alkuvuosien näyttämölle suistaa herkkävaistoisen Nean syvälle kipeisiin muistoihin. Vääjäämätön vyöry on käynnistynyt. 

Vyöry on Nea Guttorm -sarjan toinen osa. 

Saija Kuusela (s. 1979) on koulutukseltaan filosofian tohtori ja biologi, jonka erityisalaa ovat metsien monimuotoisuus- ja ilmastokysymykset. Kirjoittamista hän on opiskellut Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Kuusela asuu Jaalassa satavuotiaassa torpassa lapinporokoiran kanssa ja kulkee metsässä päivittäin. Hänen esikoisdekkarinsa Katse ilmestyi vuonna 2021.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520438999
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.