Mikko Leppilampi - Risteyksessä
Ei saatavilla

Mikko Leppilampi - Risteyksessä

Wickström, Mika

Unelmoi isosti - ja elä sen mukaan! 

Mikko Leppilampi - Risteyksessä on enemmän kuin puhdas kertaus monilahjakkaan esiintyjän toistaiseksi kokemasta vaiherikkaasta elämästä. Se on myös Leppilammen omaa avointa pohdintaa valinnoista, jotka ovat tuoneet hänet elämässään ja urallaan tähän hetkeen, ja matkan suunnasta tästä eteenpäin. 

Leppilammen ura sai salama-alun, kun hänet löydettiin teatterikoulun penkiltä suoraan elokuvan päärooliin. Ensimmäisestä roolista myönnetty parhaan miesnäyttelijän Jussi-palkinto takasi hänelle heti kasapäin työtarjouksia ja teki hänestä samalla koko kansan tunteman elokuvatähden. 

Leppilammen elämää on määrittänyt aina voimakas intohimo ja myös mahdollisuudet moniin eri asioihin. Samalla häntä on riivannut riittämättömyyden tunne sekä valintojen tekemisen vaikeus. Onnistumiset mutta etenkin lukuisat takaiskut ovat jalostuneet elämänkokemukseksi, joka on auttanut hiljalleen löytämään rauhan itsensä kanssa ja sen myötä yhä useammin myös onnellisuuden tunteen. 

Yksi keskeisimmistä haasteista Mikolle on ollut itsensä ja elämänsä sovittaminen omiin ja oletettuihin ulkopuolisiin odotuksiin. Kuka ja mitä minä olen? Miten ja miksi tähän on tultu, ja minne seuraavaksi? Mitä minun pitäisi saada elämälläni aikaan? Ollaan todellisessa risteyskohdassa. 

Teoksesta vastaa yhdessä Mikko Leppilammen kanssa Mika Wickström, jolta on aiemmin julkaistu proosaa, tietokirjoja ja elämäkertakirjallisuuttakin. 

Mikko Leppilampi (s.1978) on sukupolvensa tunnetuimpia näyttelijöitä. Hän on myös poikkeuksellisen valovoimainen juontaja sekä laulaja. Esiintymisten ulkopuolella hänen elämäntyökseen on muodostumassa merkittävän tapahtumakeskittymän rakentaminen Helsingin Suvilahteen. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520439514
Ilmestymisvuosi: 2022

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.