Siveltimenvetoja ja silmänlumetta

Saukkola, Mirva

Salaisuuden jäljillä Louboutineissa 

Viehättävä seikkailuromaani on kesälukemista kutkuttavimmillaan: se viihdyttää yllättävillä juonenkäänteillä sekä tarjoilee taidemaailman glamouria, häikäiseviä maisemia maailmalta ja Espanjan sisällissodassa pedatun mysteerin. 

Antiikkietsivä Saara Lehtokorpi on tuskin hengähtänyt sitten kiivaan jalokivijahdin, kun romanttinen New Yorkin -matka keskeytyy äkisti. Saaran vanha tuttu Oleg Ivanov himoitsee vuosikymmeniä sitten kadonneita baskilaisaarteita ja on päättänyt iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: maksaa Saaralle vanhat kalavelat ja hyötyä samalla tämän ammattitaidosta. Saaran on suostuttava oligarkin sätkynukeksi, johtolankanaan vain mystiset piirrokset. Jäljet vievät Venetsiaan, Dohaan ja Dubliniin sekä Hankoon erään Peio Gómezin pakeille. Miten tämä erakoitunut mies liittyy arvoitukseen? Entä kuka oikeastaan sumuttaa ja ketä? Ivanov ei nimittäin ole ainoa kostonhimoinen sielu... 

Mirva Saukkola (s. 1970) on tunnettu tyyliasiantuntija. Paraikaa hän toimii Antiikki & Design -lehden päätoimittajana ja pyörittää Ms. Style -konsulttiyritystä. Seikkailuromaanien lisäksi Saukkola on kirjoittanut tietokirjallisuutta etiketistä, pukeutumisesta, matkailusta ja ruokakulttuurista. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520440046
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.