Syöksyvirtaus
Ei saatavilla

Syöksyvirtaus

Adolfsson, Maria

Doggerland on dekkarimaailman kiinnostavin matkakohde!

Suolaisenmakeaa murhaviihdettä tarjoilevan Doggerland-sarjan viidennessä osassa suosikkikomisario on rituaalimurhaajan jäljillä.

Komisario Karen Eiken Hornby joutuu palaamaan töihin kesken hoitovapaan, kun puiston suihkulähteestä löytyy merkilliseen asentoon jätetty teinitytön ruumis. Vastentahtoisen Karenin mielialaa ei varsinaisesti paranna se, että hänen työparikseen määrätään oudosti käyttäytyvä Astrid Nielsen. Kun toisenkin nuoren ruumis sitten löytyy, alkavat hälytyskellot soida. Ehtiikö murhaaja iskeä uudestaan - ja onko kyseessä sama henkilö, joka on ryhtynyt salakuvaamaan Karenin perhettä?

Maria Adolfsson (s. 1958) on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Hänen huippusuosittu Doggerland-sarjansa sijoittuu kuvitteelliseen saarivaltioon Pohjanmerelle, Skandinavian ja Ison-Britannian välimaille. Sarjan lumous perustuu paitsi Doggerlandin ainutlaatuiseen miljööhön myös sen äkkiväärään päähenkilöön, komisario Karen Eiken Hornbyyn. Sarjaa on myyty yksin Ruotsissa yli 330 000 kappaletta.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520443290
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Uudet dekkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.