ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä

Leppälä, Joona

Odotettu toinen osa ZoneVD:n seikkailuja tiedon syövereissä!

Miten syviä tulivuoret ovat? Miksi suomalaiset syövät salmiakkia? Suosittu, tiedonjanoinen tubettaja uppoutuu uusiin uskomattomiin aiheisiin.

Tubettaja ZoneVD:n eli Joona Leppälän ensimmäinen kirja oli menestys! Nyt ZoneVD jatkaa samalla taatun hauskalla tyylillään ja selvittää vastauksia mielenkiintoisiin mysteereihin. Onko teleporttaaminen oikeasti mahdollista? Millaista oli roomalaisen gladiaattorin elämä? Aiheita on tuttuun tapaan laidasta laitaan, ja mukana on myös seuraajien kysymyksiä. Kirjasta välittyy kirjoittajan aito uteliaisuus esimerkiksi maantietoa, keksintöjä ja historiaa kohtaan. Uuden oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Joona Leppälä eli ZoneVD (s. 1993) on suosittu Ylivieskasta ampaissut, nykyisin Jyväskylässä asuva tubettaja. Joona tunnetaan hauskoista ja uniikeista videoistaan. Häntä kiehtovat maailman ja maailmankaikkeuden mysteerit, joihin hän pyrkii etsimään vastauksia. Joonan esikoiskirja ZoneVD kiehtovan tiedon jäljillä oli supersuosittu. Kirjojen hauskan kuvituksen on tehnyt Anssi Vaalio.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520443702
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L03
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 3pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.