Explorer Academy 3. Kaksoiskierre

Trueit, Trudi

Salaisuuksia, vaarallisia tehtäviä, tiedettä ja tekniikkaa!

Seikkailut syvenevät ja mysteerit mutkistuvat jännittävän Explorer Academy -sarjan kolmannessa osassa! Sarjaa ovat inspiroineet todelliset National Geographicin tutkimusmatkailijat.

Cruz, Emmett, Sailor ja Bryndis jatkavat opintojaan merellä ja matkustavat mielenkiintoisiin paikkoihin ympäri maailmaa. Tutkimusmatkailijat tutkivat muinaisia raunioita Petrassa, Jordaniassa ja etsivät Cruzin äidin jättämää vihjettä. Kesken matkan joku varoittaa Cruzia lähestyvästä vaarasta. Mikä pahinta, Cruzin isä on kadonnut ja Marisol-täti on poistunut tutkimusalukselta Havaijille etsimään häntä. Cruz ei uskalla luottaa kehenkään, ja niinpä hän kätkee koodinkappaleet paikkaan, josta kukaan ei niitä arvaa etsiä. Mutta aika alkaa käydä vähiin. Selviytyvätkö tutkimusmatkailijat vaarallisesta tehtävästä? Maailmanlaajuisessa tehtävässä kukaan ei saa toista tilaisuutta...

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520447427
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 1pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.