Etsiväpari Takku ja Tuppi. Kaaoksen kalsarit
Ei saatavilla

Etsiväpari Takku ja Tuppi. Kaaoksen kalsarit

Copeland, Sam; Pearson, Jenny

Hullunhauskan kirjasarjan ensimmäinen osa Strangehavenin alakoulun oudoista sattumuksista.

Vakooja-etsivät Agatha Topps ja Lenny Tuchus joutuvat hurjien käänteiden keskelle.

Kaikenlaista outoa tapahtuu Pikku Strangehavenin kaupungin alakoulussa. Kummalliset puhurit iskevät kouluun ja oppilaat ja opettajat käyttäytyvät pähkähullusti, alkavat tanssia kesken tuntia ja unohtavat täysin tehneensä niin hetken päästä.

Vakooja-etsivä Agatha Topps, 9 vuotta, päättää selvittää asian. Hän on ainoa, joka ei unohda outoja sattumuksia kun ne ovat ohi. Tai melkein ainoa, sillä uusi luokkatoveri Lenny Tuchus muistaa myös tapahtumat.

Etsiväpari Agatha ja Lenny löytävät ikivanhan Kaaoksen kirjan, joka on piilotettu Kiellettyjen ja vaarallisten kirjojen huoneeseen. Mutta pystyvätkö he päihittämään pahat alushousut ja transsylvanialaiset hirviöt? Onnistuvatko he pysäyttämään puhurit ennen kuin heidän pieni kaupunkinsa vaipuu unholaan? Voima piilee kirjoissa, erityisesti tässä yhdessä... Avaa minut! Käännä sivua!

Sam Copeland on kotoisin Manchesterista. Nykyään hän asuu Lontoossa vaimonsa, kolmen lapsensa ja kahden kissansa kanssa. Hän on työskennellyt mm. kanakuiskaajana ja mammuttien trimmaajana. Hänen aikaisempia lastenromaanejaan ovat mm. Sami muuttuu kanaksi, Sami muuttuu hirmuliskoksi ja Sami muuttuu mammutiksi. Sam Copeland ei aio lopettaa kirjoittamista, huolimatta lakimiesten uhkailuista...

www.sam-copeland.com

@stubbleagent

Jenny Pearson, Maailman paras opettaja, on palkittu kuudella mukilla, yhdellä jääkaappimagneetilla, seinälaatalla ja usealla onnittelukortilla. Kun hän ei ole inspiroimassa oppilaitaan koulussa, hän rentoutuisi mielellään kahden poikansa kanssa, mutta se ei ole mahdollista, sillä pojat pitävät häntä elävänä kiipeilyseinänä. Jenny Pearsonin aikaisempia lastenromaaneja ovat mm. Freddien superihmeellinen seikkailu ja Uskomattomat ennätystenrikkojat.

www.jennypearsonauthor.com

@J_C_Pearson

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520448073
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 1pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.