Joona Linna -pokkariboksi 3 - Sisältää teokset Kaniininmetsästäjä, Lazarus ja Peilimies
Ei saatavilla

Joona Linna -pokkariboksi 3 - Sisältää teokset Kaniininmetsästäjä, Lazarus ja Peilimies

Kepler, Lars

Kolme piinallisen jännittävää Joona Linna -dekkaria samassa paketissa!

Pirullisen jännittävistä rikosromaaneista tunnettu Lars Kepler lisää kierroksia kirja kirjalta. Rikoskomisario Joona Linnasta kertova sarja on skandidekkarien huippua. Pokkaripaketissa ovat osat 6-8 (Kaniininmetsästäjä, Lazarus ja Peilimies).

Kaniininmetsästäjä: Ulkoministeri teloitetaan kodissaan Djursholmilla, mutta julkisuudessa asia hyssytellään hiljaiseksi. Liikkeellä on julma murhaaja, jota epäillään terroristiksi. Ja kohta hän iskee uudelleen. Turvallisuuspoliisi janoaa entisen komisarion Joona Linnan apua murhaajan pysäyttämiseksi. Istuttuaan kaksi vuotta vankilassa Joona Linna saakin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Piinaava jahti alkaa, mutta kuka metsästää ketä?Kaniininmetsästäjän uhreja näyttää yhdistävän vain yksi asia. Karmiva loru kymmenestä kanista.

Lazarus: Kerrostalosta Oslon liepeiltä löytyy kuollut mies. Haju on kuvottava, mutta karmein yllätys poliisia odottaa pakastearkussa. Mies paljastuu entuudestaan tuntemattomaksi hautarauhan rikkojaksi ja voitonmerkkien keräilijäksi. Parin päivän päästä Joona Linnaan ottaa yhteyttä saksalainen
komisario. Leirintäalueella Rostockin lähellä on tehty raaka murha.

Tapauksissa piilee pahaenteinen yhteys Joona Linnaan. Kun tutkimukset laajenevat Euroopan eri kolkkiin, esiin nousee kuvio, joka on täysin järjetön. Samaan aikaan sitä on mahdoton sivuuttaa. Ei kukaan voi nousta kuolleista. Se olisi ihme. Tai painajainen.

Peilimies: Nuori nainen katoaa matkalla kotiin koulusta. Viisi vuotta myöhemmin hänet löydetään murhattuna leikkipuistosta keskeltä Tukholmaa. Joona Linna onnistuu jäljittämään silminnäkijän valvontakameroiden avulla, mutta tämä on psyykkisesti sairas eikä muista mitään tapahtumista. Joonalle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä hypnotisoija Erik Maria Barkin puoleen.

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: muu
ean: 9789520449421
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: T 84.2
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.