Raja

Kuusela, Saija

Onko veri vettä sakeampaa?

Ruska leimuaa kirkkaana tunturissa, kun ylikonstaapeli Nea Guttorm syöksyy kohti pakahduttavaa mysteeriä, oman äitinsä katoamista.

Ylikonstaapeli Nea Guttorm saa omituisen vihjeen äidistään, joka on kadonnut vuosia sitten kuin tuhka tuuleen. Nea tarttuu tiedonrippeisiin ja lähtee yksin matkalle kohti Suomen Lappia, sydän täynnä pelkoa ja toivoa. Rajan takana vastassa on vieras maa - ja synkkä salaisuus. Se polttaa poroksi kaikki, jotka uskaltautuvat liian lähelle.

Vahvatunnelmaisen psykologisen dekkarisarjan kolmas teos on tarina rajoista, äidinrakkaudesta ja petturuudesta pohjoisen luonnon julmassa syleilyssä.

"Esikoisdekkari Katse asetti riman korkealle, eikä arvoituksellinen Vyöry petä odotuksia (? ?) Kuuselan varma kerronta ja kirkas kieli pitävät otteessaan." - Keskisuomalainen

Raja on koukuttavan Nea Guttorm -sarjan kolmas osa.

Saija Kuusela (FT, s. 1979) on löytänyt nopeasti tiensä kotimaisten huippudekkaristien joukkoon. Toiselta ammatiltaan hän on metsien monimuotoisuus- ja ilmastokysymyksiin erikoistunut biologi. Kuusela asuu Jaalassa satavuotiaassa torpassa, jonka rantaniityllä laiduntavat kesäisin lampaat.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520453053
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.