Reykjavik

Jónasson, Ragnar; Jakobsdóttir, Katrín

Kadonnut teinityttö, syrjäinen saari ja ratkaisematon arvoitus Islannissa.

Teinityttö katoaa jäljettömiin pienellä saarella Reykjavikin edustalla vuonna 1956. 30 vuotta myöhemmin Islanti ja koko maailma ovat muutoksen kourissa, mutta kaikki eivät ole unohtaneet Laran arvoitusta.

14-vuotias Lara päättää viettää kesän 1956 työskentelemällä maatilalla Videyn saarella Reykjavikin edustalla. Elokuussa hän katoaa jäljettömiin. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin Laran kohtalo on yksi Islannin tunnetuimpia ratkaisemattomia arvoituksia. Nuori toimittaja Valur Robertsson päättää kirjoittaa Larasta juttusarjan ja ryhtyy penkomaan vanhoja salaisuuksia. Yllättäen häneen ottaa yhteyttä tuntematon nainen, joka väittää tietävänsä jotain Larasta, ja Valur lähtee seuraamaan johtolankaa. Mutta jos Laran katoaminen olikin murha, saattaa murhaaja olla vielä elossa.

Ragnar Jónasson on kirjoittanut Islannin pääministerin Katrin Jákobsdottirin kanssa kiehtovan arvoitusdekkarin, joka on kerännyt runsaasti kiitosta ja saanut hyvät arviot. Se oli Islannin myydyin kirja vuonna 2022.

Ragnar Jónasson on kansainvälisesti palkittu dekkaristi, jonka kirjoja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta 36 maassa. Katrin Jakobsdottir on Islannin pääministeri. Hän on aina rakastanut dekkareita, ja hän kirjoitti gradunsa rikoskirjailija Arnaldur Indridasonista. Reykjavik on hänen ensimmäinen romaaninsa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520455118
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.