Carrie (kirja)

Carrie (kirja)

King, Stephen

Koulukiusatun Carrien tarina on kauhun klassikko. 

Kiusaamisen ja seksuaalisuuden teemat kietoutuvat silkaksi kauhuksi Kingin esikoisromaanissa, joka on yhtä ajankohtainen kuin 50 vuotta sitten. 

Carrie Whiten elämä ei ole helppoa: koulussa ei ole kavereita, ja kotona kimpussa on kiihkouskovainen äiti. Carriella on kuitenkin salaisuus: hän osaa liikuttaa esineitä ajatuksen voimalla. Ovet loksahtavat lukkoon. Kynttilät kaatuvat. Taito on hyödyllinen, mutta siinä on vaaransa. Kun kiusaajat antavat Carrien hetken uskoa, että kaikki voisi kääntyä paremmaksi, toivo herää - ja romahtaa kun julma pila paljastuu. Piinatun Carrien salattu voima pääsee valloilleen, eikä seurauksia olisi kukaan osannut aavistaa. 

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947), kauhun kuningas, on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut 65 romaania, 20 pienoisromaania ja yli 200 novellia. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille on myönnetty myös American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520468484
Ilmestymisvuosi: 2024

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.