Christine tappaja-auto (kirja)

Christine tappaja-auto (kirja)

King, Stephen

Varo autoa! 

Stephen Kingin karmiva kolmiodraama, jossa osallisina ovat 17-vuotias poika, tämän tyttöystävä - sekä omistushaluinen ja häijy vuoden 1958 Plymouth Fury, joka kantaa nimeä Christine. 

Arnie Cunninghamin ystävät eivät voi ymmärtää, miksi hänen on kerta kaikkiaan pakko saada itselleen juuri tämä vanha auto. Ei Arniekaan sitä osaa selittää, mutta jokin Christineksi nimetyssä autossa vetää häntä puoleensa. Päivä päivältä Christine tuntuu todellisemmalta, elävämmältä, ja samaan aikaan Arnien persoona tuntuu muuttuvan. Epäilys herää silti vasta, kun ihmisiä alkaa kuolla lähiseudun pimeillä, tyhjillä kaduilla. Christine on elossa - ja murhanhimoinen. 

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947), kauhun kuningas, on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut 65 romaania, 20 pienoisromaania ja yli 200 novellia. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille on myönnetty myös American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita. 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520468507
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.