Häiriö Johtaminen disruptiossa ja alustataloudessa

Aalto-Setälä, Pauli

Neljäs teollinen vallankumous ja toimialojen disruptio ovat kokonaisvaltainen häiriö, jonka vaikutukset ulottuvat kaikille toimialoille. Sen suurimmat onnistujat ovat biljoonaluokan GAFA-yhtiöt (Google, Apple, Facebook ja Amazon).  

Yritykselle ja yksilölle häiriö voi olla kriisi, jopa tuhoksi, mutta myös käännekohta uuteen. Miten tästä eksponentiaalisesta mahdollisuudesta voidaan hyötyä? Miten yritykset ovat tässä onnistuneet ja miksi? Miten innovoidaan uutta, kun kaikki järkkyy – ja ennen kaikkea, miten häiriintynyttä organisaatiota johdetaan vai johdetaanko sitä lainkaan? 

Kirja on brutaali häiriöraportti, joka pohjautuu Pauli Aalto-Setälän kokemuksiin edestä ja takaa disruptoidun media-alan johtamisesta sekä hänen luentoihinsa työelämäprofessorina Turun yliopiston humanistisessa tiedekunnassa ja Turun kauppakorkeakoulun Laboratory of Business Disruption Research -yksikössä.

Maailmassa on muitakin mahdollisuuksia kuin GAFA, ja häiriytyneestä työstä voi syntyä jotain uutta. Aalto-Setälä esittelee kaikki löytämänsä työvälineet häiriöjohtamiseen, avaa alustatalouden liiketoimintamallit ja jakaa häiriöstä selviytyneiden opit eri toimialoilta. Kirjasta on hyötyä yritysjohtajille, henkilöstön kehittäjille ja organisaatiokulttuurin rakentamisesta kiinnostuneille.

Kustantaja: Alma Talent
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789521435331
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 69.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.