Etenee

Friman, Laura

Rakettimaisen nousukiitonsa aikana Jare ja VilleGalle eivät ole ehtineet istua alas kertomaan tarinaansa. Nyt he sen tekevät.

Koukuttava, Andrei Kipahtin upeilla kuvilla varustettu kirja avaa JVG-kaksikon lapsuutta ja nuoruutta, menestyksen taustoja ja hittien anatomiaa.

Kirjassa kuullaan ensimmäistä kertaa yhtyeen lähipiiriä äideistä sisaruksiin, ja lisäksi varhaisia yhteistyökumppaneita, tuottajia, video-ohjaajia ja levy-yhtiön edustajia, joilla kaikilla on yllättävää kerrottavaa yhtyeestä.

Bändin vaiheiden lomassa kartoitetaan hiphopin tuloa Suomeen, suomiräp- skenen nousua ja YouTube-kulttuurin syntyä.

Hurja julkisuus on muuttanut Jaren ja VilleGallen elämän eikä se ole ainoastaan ihana asia. He puhuvat ensimmäistä kertaa myös ahdistuksestaan ja paineistaan. Lisäksi he puhuvat yksityiselämästään, josta he ovat tähän asti kertoneet vain biisien rivien väleissä.

Lukija pääsee mukaan JVG:n uusimpaan ja hulluimpaan vaiheeseen, joka alkoi VilleGallen osallistumisesta Vain elämää -ohjelmaan viime syksynä ja johti suosion räjähtämiseen. Kirja kuvaa bändin nykyhetkeä kosketusetäisyydeltä keikkamatkoilla, takahuoneissa, Hartwall Arenan konsertin suunnittelupalavereissa ja helikopterikyydissä festareille.

Kirja laajenee luonnollisesti myös musiikin puolelle: lukija pääsee JVG:n luomalle Spotify-listalle kuuntelemaan bändin tuotantoa alkuajoista uunituoreisiin raitoihin.

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522343635
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 7899

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.