Nuku enemmän
Ei saatavilla

Nuku enemmän

Marciuliano, Francesco

Kuinka usein on käynyt niin, että juuri kun kaikki tuntuu kaatuvan niskaan, huomaat kissasi vetelevän viidettä tuntia nokosia sohvapöydällä? Entä niin, että juuri kun olet ylianalysoimassa jokaista pienintäkin tekoasi, huomaat kissasi pissaavan kaikkien nähden ja katsovan sinua kuin sanoakseen: "Mitä nyt?" Kuinka usein on käynyt niin, että juuri kun olet jahkaillut jotakin asiaa tuntitolkulla, huomaat kissasi kävelevän suoraan vesilasin ääreen ja tönäisevän sen lattialle, koska on tiistai ja jotakin on saatava aikaan?

Kissat ovat jo iät ajat olleet itsevarmoja, riippumattomia ja onnellisen välinpitämättömiä, kun taas ihmistä piinaavat heikko itsetunto ja karmiva tunne siitä, että se mitä juuri tuli tekstattua, tviitattua tai sähköpostitettua, pilaa lopullisesti uratoiveet, parisuhteen tai maineen.

Ei silti syytä pelkoon, hermoileva ihminen. Olivatpa kyseessä sitten romantiikan koukerot, sosiaalisista tilanteista selviäminen tai korkeaan asemaan kiipeäminen, tämän kirjan kissat kertovat, kuinka saavuttaa rauha ja täydellinen itseriittoisuus.

Kustantaja: Siltala
Sidosasu:
ean: 9789522344175
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.