Piru perii omansa

Faulks, Sebastian

Huom! Myynnissä olevat kappaleet sisältävät LOISTOpokkarit -kustantamon merkinnän ja leiman.

 

"Kaipaan apuasi eräässä asiassa, 007. Yksityiskohdat ovat tällä haavaa vielä hieman epäselvät, mutta vaistoan, että kyse on isosta jutusta. Todella isosta jutusta. Oletko kuullut tohtori Julius Gornerista?"

Se on nimi, joka syöpyy James Bondin tajuntaan. Nimi kuuluu miehelle, joka ei kumartele muita herroja kuin omaa vallan sokaisemaa egoaan, jonka vaurauden ylittää vain hänen oma ahneutensa ja jota ei pysäytä mikään, ei ennen kuin hän saa iskettyä suoraan Ison-Britannian ytimeen.

Raakalaismainen teloitus Pariisin kolkolla laitakaupungilla käynnistää tapahtumasarjan, jonka ainoa tarkoitus on johtaa maailmanlaajuiseen katastrofiin. Vaarallisten huumausaineiden tulva uhkaa hukuttaa alleen kuusikymmentäluvun Britannian, brittiläinen matkustajalentokone katoaa tutkasta Irakin yllä ja Lähi-idästä kantautuu lähestyvän sodan jyly...

Yli 40 vuotta Ian Flemingin viimeisen Bond-tarinan jälkeen, 007 on palannut pelastamaan maailman. Piru perii omansa on klassinen Bond-seikkailu. Se sijoittuu kylmän sodan ja Beatles-hysterian kuumimpiin vuosiin ja eksoottisiin maailmankolkkiin. 007 on ainut mies, joka pystyy pelastamaan länsimaailman järjestäytyneen rikollisuuden ja kommunismin kaksoiskiroukselta. Mutta mihin hintaan?

Kustantaja: LOISTOpokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522390141
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.