Makkara: maistuvia makkaroita merguezista mortadellaan
Ei saatavilla

Makkara: maistuvia makkaroita merguezista mortadellaan

Paul Gayler

Makkaroista saa nopeasti laitettua mutkattoman ruoan, ja erilaisia makkaroita syödään suurimmassa osassa maailmaa. Vanhastaan makkarat on mielletty varattoman väen ruoaksi, mutta nykyään niitä tarjotaan hienoimmissakin ravintoloissa. Makkara esittelee eri makkaratyypit raakamakkaroista kestomakkaroihin. Itse tehtävien makkaroiden lisäksi kerrotaan maailmalla tunnetuista makkaroista, esimerkiksi saksalaisesta braatvurstista, skotlantilasesta haggiksesta ja italialaisesta pepperonista. Kirja paljastaa makkaranvalmistuksen salat ja kertoo, mitkä makkarat sopivat parhaiten paistamiseen, grillaamiseen tai vaikkapa leivontaan ja mitä makkararuokia niistä voi valmistaa. Makkara sisältää laajan valikoiman suussa sulavia reseptejä salaateista uuniruokiin, keittoihin ja grilliherkkuihin. Herkullisin valokuvin kuvitettu kirja sopii käsikirjaksi keittiöön kuin keittiöön. Brittikokki Paul Gayler on kirjoittanut useita ruokakirjoja, joista on aiemmin suomennettu Pihvi.

Kustantaja: Moreeni
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522541116
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 682

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Sivullisen kellari0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.