Tietoinen läsnäolo -löydä aika kiireen keskellä

Williams, Mark ja Penman, Danny

Elämän ei tarvitse olla kiireistä ja uuvuttavaa - voit oppia hallitsemaan sitä levollisesti.

Tämä kirja kertoo, kuinka voit tuntea olosi rauhalliseksi ja tyytyväiseksi myös vaikeina ja hektisinä aikoina. Tai oikeastaan kirja kertoo, kuinka rauhan ja tyytyväisyyden tunteet on mahdollista löytää uudelleen, riippumatta siitä, kuinka levottomia ja toivottomia kulloinkin olemme.

Kirjan harjoitukset pohjautuvat tietoiseen läsnäoloon perustuvaan kognitiiviseen terapiaan (MBCT). Se suunniteltiin auttamaan henkilöitä, jotka olivat kärsineet toistuvista, vakavista masennusjaksoista. 

Kirjan harjoitukset muodostavat yhtenäisen, kiinnostavan ja ymmärrettävän kahdeksanviikkoisen ohjelman. Kirjan mukana tuleva CD sisältää kahdeksan meditaatioharjoitusta, jotka tukevat tietoisen läsnäolon tekniikoiden omaksumista ja joita voit yhdistellä itsellesi sopivimmalla tavalla. 

Mark Williams on kliinisen psykologian professori Oxfordin yliopistossa. Hän on yksi MBCT-terapian kehittäjistä ja yksi kansainvälisesti menestyneen Mielekkäästi irti masennuksesta (Basam Books, 2009) kirjan kirjoittajista. Danny Penman (Ph.D.) on englantilaisen Daily Mail -sanomalehden toimittaja ja biokemian tohtori. 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522600684
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.