Kehon ja mielen yhteys - stressinkäsittelyn työkirja
Ei saatavilla

Kehon ja mielen yhteys - stressinkäsittelyn työkirja

Block, Stanley H.

 

Krooninen stressi on valtava ongelma nykyisessä elämänmenossa, ja se lisääntyy vuosi vuodelta. Vaikka stressi näyttääkin kalvavan mieltä ja kehoa jatkuvasti, ei ole syytä huoleen: uusien tutkimusten myötä on löydetty tehokkaita menetelmiä stressin hallintaan. Sekä kehon että mielen huomioon ottava menetelmä on yksi toimivimmista.

Kliinisissä tutkimuksissa toimivaksi todettu ja helppo kehon ja mielen toiminnat yhdistävä menetelmä auttaa lukijaa laskemaan stressitasoaan huomattavasti, eikä siihen mene kuin muutama viikko! Kehon ja mielen yhteys - stressinhallinnan työkirja -teoksen harjoitusten avulla oppii päästämään irti ongelmallisista ajatuksista ja tunteista, ja samalla keho ja alitajunta päästävät irti piinaavista jännitystiloistaan. Näin keho ja mieli vapautuvat stressistä ja alkavat parantua.

Kirjasta löytyy myös nopeasti tehoavia mindfulness-harjoituksia, joiden avulla selviää tiukoista tilanteista. Selkeät ohjeet ja harjoitukset tekevät kirjasta helppokäyttöisen. Nyt jos koskaan on aika ottaa koko kehon ja mielen voimavarat käyttöön ja kukistaa stressi lopullisesti!

Stanley H. Block on Utahin yliopiston psykiatrian professori, psykiatri ja psykoanalyytikko. Hän toimii myös konsulttina Yhdysvaltojen armeijan lääkintähenkilökunnalle.

 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522602282
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.