Kohti uutta onnea - käytännönläheinen avioero-opas

Laine, Jenni

 

Mitä erotessa kannattaa ottaa huomioon? Miten avioerotilanteessa voi pitää puolensa? Millaista on olla narsistin uhri? Miksi toinen pettää? Voiko avioliitto kaatua seksiongelmiin tai ahdistukseen?

 

Kohti uutta onnea on käytännönläheinen opas, jonka avulla eroa harkitseva tai avioeroprosessin keskellä painiskeleva voi käsitellä ja ratkaista eroon liittyviä ongelmiaan. Eron yhteydessä tunteet vaihtelevat laidasta laitaan ja samalla ihminen joutuu tekemään pitkälle tulevaisuuteen sitovia sopimuksia.

Eroava tarvitsee paljon tukea, apua ja tietoa päätöstensä pohjaksi suojellakseen itseään ja mahdollisesti myös lapsia. Tämä kirja tarjoaa selkeitä esimerkkejä siitä, mitä henkisiä, juridisia ja taloudellisia haasteita parisuhteen päättyminen tuo mukanaan.

Kohti uutta onnea sopii niillekin lukijoille, jotka eivät itse ole eroamassa, mutta joita kiinnostaa, millaisia aviokriisejä suomalaiset kohtaavat ja mitkä ovat tämän päivän yleisimmät syyt avioeroihin. Kirjan perusvire on positiivinen ja elämänmyönteinen. Jokaisen on kuitenkin työstettävä eronsa ja ymmärrettävä syyt avioeroonsa voidakseen jatkaa elämäänsä onnellisena ilman entistä puolisoa.

Jenni Laine, KTM, on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut viestinnän ammattilainen. Hän on toiminut yritysmaailmassa muun muassa viestintäpäällikkönä, koulutuspäällikkönä ja controllerina.

 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522602756
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.