Sanaton - silta myyttiseen tietoisuuteen
Ei saatavilla

Sanaton - silta myyttiseen tietoisuuteen

Toukonen, Marja Leena

 

Länsimaisessa arjessa myyttiselle tietoisuudelle on sallittu paikka vain satukirjoissa ja unissa. Arki on suurelta osin puhdistettu mystiikasta.

Ihmisten kokemukset jostakin itseä suuremmasta, ajan ylittävästä, taianomaisesta ja mystisestä jäävät useimmiten selityksiä vaille. Sanattoman kokemuksia tunnistamalla ja tutkimalla avautuu kuitenkin silta myyttiseen tietoisuuteen.

Sanaton – silta myyttiseen tietoisuuteen tutkii maastoa, jossa nykyihminen joutuu liikkumaan etsiessään selityksiä ja ymmärrystä mystisille kokemuksilleen. Se kuljettaa lukijan sillalle, jolta käsin aukeaa jokaisen ulottuvilla oleva myyttinen tietoisuus.

Marja Leena Toukonen on helsinkiläinen kirjailija, runoilija ja kääntäjä, jolta Basam Books on julkaissut aiemmin Viisas elämä -sarjassa teoksen Kuvittele itsesi - luovuus, mielikuvat ja metaforatyöskentely (2010) sekä kaksi runokokoelmaa, Vuodet villiintyvät takanani (2011) ja Valo taipuu (2014).

 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522603081
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.