Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä (p)
Ei saatavilla

Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä (p)

Hotchkiss, Sandy

Kuinka tulla toimeen narsististen, itsekeskeisten ihmisten kanssa, jotka eivät kykene terveeseen, vastavuoroiseen ihmissuhteeseen? 
Häpeämättömyys, maaginen ajattelu, ylimielisyys, kateus, vaativuus, hyväksikäyttö ja rajattomuus ovat narsismin tunnuspiirteitä. Tämä uraauurtava teos auttaa tunnistamaan nämä ”narsismin seitsemän syntiä” ja ymmärtämään narsistisen persoonallisuushäiriön alkuperää lapsuuden vuorovaikutussuhteissa. 
Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä kertoo, kuinka tämä häiriö kehittyy, kuinka narsistin vaikutuspiiriin joutuu ja mitä on tehtävä siitä irtautuakseen. Kirja antaa selkeitä käytännön neuvoja kaikille, jotka tunnistavat itsessään tai lähipiirissään – työpaikalla, perheessä, ystävyys- tai rakkaussuhteessa – tämän ajankohtaisen ongelman. 

Psykiatrian emeritusprofessori James F. Masterson kirjoittaa esipuheessaan teokseen:

”Olen jo kauan toivonut, että tulisi kirja, joka auttaisi ymmärtämään tämän häiriön [narsismin] syklisiä vaiheita ja toisaalta hoidon tarjoamia mahdollisuuksia.
Viimeinkin olemme saaneet sellaisen kirjan. Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä on laillistetun kliinisen sosiaalityöntekijän Sandy Hotchkissin käsialaa. Teos on hienosti kirjoitettu ja sitä on ilo lukea. Hotchkiss on perehtynyt narsismia käsittelevään laajaan ammattikirjallisuuteen ja esittää sen keskeisen sisällön maallikkolukijan ymmärtämällä kielellä. Ammattikielen käsitteet selitetään ja niitä havainnollistetaan konkreettisin esimerkein. Lähdeviittaukset johdattavat lisätiedon äärelle. Tämä teos täyttää valtavan aukon alan kirjallisuudessa ja on lukemisen arvoinen jokaiselle, niin ammattilaiselle kuin maallikolle, joka haluaa oppia ymmärtämään paremmin narsistista persoonallisuushäiriötä.”


Sosiaalityöntekijä ja psykoterapeutti Sandy Hotchkiss on opettanut Etelä-Kalifornian yliopistossa sosiaalityön koulutusohjelmassa ja antaa yksilö-, pari- ja perheterapiaa yksityispraktiikallaan Los Angelesin alueella.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu:
ean: 9789522603173
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.