Eroon tunnesyömisestä
Ei saatavilla

Eroon tunnesyömisestä

Stahre, Lisbeth, Ryd, Veronika

kun ovat stressaantuneita, onnettomia, pettynyneitä tai vihaisia? Oletko myös yksi naisista, jotka ovat niin herkkiä toisten tarpeille, että ohittavat liian usein omat tarpeensa? Jopa niin usein ettet välttämättä ole itse edes tietoinen tarpeistasi ja siitä, mitä haluat elämältäsi? Ystävällisyydestäsi ja kiltteydestäsi on saattanut tulla ansa, josta sinun täytyy kiskoa itsesi pois. Olet tarttunut oikeaan kirjaan!

Tämä kirja osoittaa, miten stressi, suuret vaatimukset ja itsekritiikki vaikuttavat herkkujen ja makeanhimoon. Se myös kertoo, kuinka hyvä itsetunto ja itsetuntemus voivat auttaa sinua murtamaan ruokailutottumuksiasi, pääsemään eroon tunnesyömisestä ja tekemään sinut tyytyväisemmäksi naisena. Saat työkaluja naisten näkymättömyyden käsittelyyn työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa, sekä opit hyväksymään sen osan kehossasi, joka aiheuttaa sinulle huonoa itsetuntoa.

Kirjan sisällön on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu vähentävän tunnesyömistä, stressiä ja edesauttavan pysyvää laihtumista. Tulet siis saamaan paitsi työkaluja tunnesyömisen käsittelyyn, myös kestävään painonpudotukseen!

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522603326
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.