Elämän virrassa - Miten elät linjassa muutosten kanssa

Pitkäniemi, Kaija

Tämä kirja on sinulle, joka haluat selviytyä voittajana muuttuvassa maailmassa.

Muutoksia on aina ollut. Tässä ajassa muutoksia tapahtuu kuitenkin enemmän ja nopeammin kuin koskaan ennen. Vanhat tavat, tottumukset, mallit ja rakenteet eivät enää toimi. Se aiheuttaa huolta, pelkoa ja epämääräistä tyytymättömyyttä. Selviytyäksemme meidän on opittava uusia elämään liittyviä taitoja kuten läsnäoloa, aitoa itsensä tuntemista ja kokonaisvaltaista vastuullisuutta.

Muutos on väistämätöntä, ja meillä on kaksi vaihtoehtoa: hyväksyä tilanne sellaisena kuin se on tai hyväksyä vastuu tilanteen muuttamisesta. Vastuun hyväksyminen tarkoittaa, että valitsee ulkoa ohjautuvuuden sijaan oman totuuden, siirtyy automaattiohjauksesta tietoiseen elämään ja suostuu kasvamaan ihmisenä.

Tämä kirja on tarkoitettu sinulle, joka et halua olla muutosten uhri, vaan otat oman elämäsi ohjat käsiisi. Kirja herättää ajattelemaan asioita laajemmasta näkökulmasta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita, jotka ovat sovellettavissa saman tien arkeen. Juuri nyt on oikea aika tarttua toimeen.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522605320
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Viisas Elämä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.