15 tarinaa hyvinvoinnista

Tolppola, Johanna

Miten arvomaailma muuttuu, jos tuore äiti sairastuu syöpään, tai miten voi uskoa itseensä niinä hetkinä, kun kukaan muu ei usko?

Viisitoista tarinaa hyvinvoinnista kerää yhteen suomalaisten somevaikuttajien henkilökohtaisia tarinoita elämästä, rohkeudesta ja onnellisuudesta. Oman tarinansa kertovat muun muassa Sara Vanninen, Eveliina Tistelgren, Marjaana Lehtinen ja Monna Pursiainen.
He puhuvat käännekohdista, jotka ovat muuttaneet heidän käsityksensä hyvinvoinnista. Tarinoista opit ottamaan haltuun vaikuttajien käytännölliset keinot hallita elämän kaaoskohtia ja tarkastelemaan ongelmia ratkaisukeskeisesti. Kirja johdattelee sinua löytämään oman tiesi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kirjan kirjoittaja Johanna Tolppola on markkinoinnin moniosaaja ja vaikuttaja, uraäiti, joka kannustaa kaikkia hyvinvoinnin tielle. Koskettavat tarinat toimittanut Päivi Ekola työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa Fit-lehden päätoimittajana.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522608581
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Viisas Elämä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.