Rise Sister Rise - Vapauta viisas, villi naiseutesi
Ei saatavilla

Rise Sister Rise - Vapauta viisas, villi naiseutesi

Campbell, Rebecca

Naiset, nouskaa tekemään muutoksesta totta! 

Naisten on tullut aika nousta johtamaan globaalia muutosta, jota mystikot kaikkina aikoina ovat ennustaneet: äitiyden paluuta ja feminiinisyyden nousua. 
Rise Sister Rise kehottaa naisia kertomaan oman totuutensa ja astumaan johtoon. Työelämässä naiset ovat joutuneet pärjäämään miesten säännöillä, käyttämään patriarkaalisia selviytymiskeinoja ja vaientamaan intuitionsa. Nyt maailma on muuttumassa. On koittanut luonnollisen feminiinisyyden ja naisellisen viisauden aika. 
Kirja tarjoaa mietiskelyn aiheita, rituaaleja ja käytännön välineitä, joiden avulla opimme kunnioittamaan naiseuttamme. Kun parannumme itse, pystymme parantamaan maailman. 

Rebecca Campbell on intuitiivinen spirituaalinen opas, inspiroiva puhuja ja opettaja. Mainosalalla johtajana menestynyt kirjailija ohjaa omien kokemustensa pohjalta naisia vastaamaan rohkeasti sielunsa ainutlaatuiseen kutsuun niin, että he pystyvät valaisemaan maailman läsnäolollaan. 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522609038
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.