Kesytön
Ei saatavilla

Kesytön

Doyle, Glennon

Glennon Doylen kirja Kesytön — Vapaa ja aito elämä on omakohtainen kertomus elämän ja identiteetin hajoamisesta ja uudelleenrakentamisesta. Doyle joutuu kyseenalaistamaan avioliittonsa, seksuaalisuutensa,
uskontonsa ja uskomuksiaan elämästä ja maailmasta. Kirja on intiimi, rehellinen ja rohkea kertomus muutoksista ja kriiseistä sekä niistä selviytymisestä.

Doylen omien kokemusten kautta nousee esiin monille yhteisiä kysymyksiä. Miksi elämä tuntuu joskus epätyydyttävältä, vaikka kaikki on periaatteessa hyvin? Miksi unohdamme usein oman itsemme ulkopuolisten vaikutteiden ja mielipiteiden takia? Miten voimme oppia kuuntelemaan omaa sisäistä ääntämme ja elää omannäköistä elämää? Mitä tarkoittaa olla äiti, nainen ja ihminen nykymaailmassa? Luopumalla vanhoista rooleista ja uskomuksista löytyy vapaus elää uudenlaista ja aitoa elämää.

Doyle kirjoittaa avoimesti kokemuksistaan masennuksesta, addiktioista, vanhemmuudesta, naiseudesta ja sosiaalisista epäkohdista. Doyle tarjoaa inspiroivan esimerkin muutoksesta, joka on mahdollinen kaikille. Kesytön on jatkoa teokselle Rakkauden soturi (Viisas Elämä 2017), jossa Doyle kertoi alkoholismistaan, bulimiastaan ja avioliittonsa ongelmista.

Glennon Doyle on yhdysvaltalainen kirjailija, bloggaaja, puhuja ja aktivisti. Hän on yltänyt kirjoillaan The New York Timesin bestseller-listan ykköseksi. Hän johtaa perustamaansa hyväntekeväisyysjärjestöä Together Rising, joka auttaa naisia ja perheitä kriisien keskellä. Doyle elää vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa Naplesissa, Floridassa.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522609519
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Viisas Elämä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.