Terveesti tasapainossa

Lähteenkorva, Satu

Kaipaatko elämääsi tasapainoa ja tilaa, pysähtymistä ja aitoa yhteyttä toiseen ihmiseen?

Terveesti tasapainossa on käytännönläheinen kannanotto ihmisen epätasapainoon ja väsymykseen tässä ajassa. Yksilökeskeisyyden aikakausi on opettanut meille yksinpärjäämisen ihanteen ja sairastuttavan elämäntavan, joka on vihdoin alkanut murentua. On aika oppia tunnistamaan psykologiset ja fyysiset hälytyskellomme sekä itseemme kohdistuvat vaatimukset, jotta voimme tukea hyvinvointiamme ja estää uupumisen.

Psykologi Satu Lähteenkorva esittelee käytännöllisiä ja tehokkaita työkaluja ja harjoituksia hyvinvointiin, joiden avulla palataan psykologisiin perustarpeisiimme - tasapainoon. Pysähtymisen ja rajallisuuden tunnustamisen kautta opit luomaan tilaa omalle persoonalle ja merkitykselliselle. Raivaamalla ja karsimalla kuulet ja näet vihdoinkin, mistä oma minuutesi on tehty. Ennen kaikkea on aika huomata, että ihminen tarvitsee ihmistä - meitä ei ole tarkoitettu kestämään yksin.

Satu Lähteenkorva on psykologi ja menestynyt luennoitsija, joka tunnetaan Hyvinvoinnin Kulmakivet-mallistaan, jota hyödynnetään myös tässä kirjassa. Hän on kouluttanut ja valmentanut erilaisia työyhteisöjä ja monenlaisia asiakkaita kahden vuosikymmenen ajan ympäri Suomea.

 

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522609625
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.