Ihmiskunnan syötävä historia

Standage, Tom

Ruoka on ollut aina enemmän kuin pelkkää ravintoa: se on synnyttänyt imperiumeja, edistänyt teollistumista ja vaikuttanut sotien lopputuloksiin. Ruuan historia kuvaa ruuan vaikutuksia läpi historian arkeologian, antropologian ja talouden näkökulmasta. Kirja lähtee liikkeelle metsästäjä-keräilijäyhteisöistä ja jäljittää ihmiskunnan vaiheita ruokavalion ja ruoka-aineiden valikoitumisen ja jalostuksen historiassa. 7 500 eKr. Kiinassa alkoi maatalous, nykyään sokeriruo’osta ja maissista tehdään etanolia.Kirja on häikäisevä selvitys gastronomisista vallankumouksista ja siitä, miten nälkä on paitsi heijastanut historian muutoksia myös muuttanut historiaa.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522641908
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 90.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Kulttuurihistoria

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.