Ihana kiihko

Nazarenko, Salla

Kirjassa puhutaan seksistä sen oikealla nimellä. Siitä, miksi seksuaalisuuttaan ei pidä haudata. Siitä, miksi seksi kaataa valtakuntia ja hajottaa perheitä. Kirjassa käyttäydytään ihanan sopimattomasti ja puhutaan siitä, mitä seksi ihmiselle antaa. Kirja on ylistyslaulu seksille ja muistutus, että tutkimusten mukaan suomalaiset harrastavat vuosi vuodelta vähemmän seksiä. Se on väärin, väittää Ihana kiihko, ja kutsuu kansaa rakastelemaan enemmän.

Kirjoittajat avaavat seksuaalisuuden ja seksin merkitystä. Kirjan toimittaja Salla Nazarenko kertoo seksin taikavoimasta omassa elämässään. Muut kirjoittajat kertovat, miten nainen tulee seksissä näkyväksi, miten aviorikokseksi kutsuttu tapahtuma mullistaa perheenäidin maailman, miten lutkakin voisi olla eettinen.

Jörn Donner puhuu haastattelussa seksin merkityksestä omassa elämässään. Lisäksi joukkoistetaan suomalainen kiima ja kerrotaan, miten ja miksi Rosa Meriläinen masturboi. Psykiatri ja biologisen psykiatrian asiantuntija Matti Huttunen kirjoittaa kirjasta Ethical slut - voiko elämä monen rakastajan kanssa aidosti toimia?

Ihana kiihko on ymmärtävä, suvaitsevainen ja intohimoinen katsaus seksiin ja seksuaalisuuteen eri näkökulmista. Onko avioero ainoa vaihtoehto silloin, kun seksi hiipuu? Kuuluuko nauru seksiin? Kuinka monta kumppania ihmisellä saa olla? Onko seksi oikeasti antoisaa vain osana rakkaussuhdetta? Mitä tapahtuu, kun viisikymppinen "Doris" avaa patoluukut?

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522645326
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 59.35
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Seksi ja suhteet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.