Mahdollisuuksien maa

Sanders, Bernie

Sitoutumaton Bernie Sanders liittyi demokraattien riveihin päästäkseen presidenttiehdokkaaksi ja hävisi Hillary Clintonille, mutta sai lähes 13 miljoonaa ääntä. Mahdollisuuksien maa valottaa Sandersin poliittisia näkemyksiä ja ennen kaikkea poikkeuksellista kampanjaa, joka lähti lähes tyhjästä liikkeelle ja huipentui valtavaan äänivyöryyn. The New York Timesin bestselleriksi noussut teos kertoo myös median vaikutuksesta ehdokkaaseen, jota ei aluksi otettu vakavasti. Sandersin vallankumous kuitenkin vasta alkoi kampanjan myötä.

Sanders on onnistunut antamaan meille hyvin kirjoitetun ja viihdyttävän kuvauksen ennakkotapauksen luoneesta kampanjasta. Se ei ole pieni saavutus.
- Washington Times

Pakollista luettavaa edistyksellisille joka puolella.
- Guardian

Bernie Sanders (s. 1941) on yhdysvaltalainen senaattori, joka pyrki demokraattien presidenttiehdokkaaksi vuonna 2016. Vermontissa asuva Sanders on tehnyt pitkän uran sitoutumattomana poliitikkona, ja häntä pidetään edistyksellisenä ja liberaalina heikompien puolustajana. Mahdollisuuksien maasta tuli Amazonin myydyin kirja päivän sisällä siitä, kun se julkaistiin Yhdysvalloissa marraskuussa.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522649720
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 32.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.