Anabasis
Ei saatavilla

Anabasis

Hiltunen, Petri

Vuonna 401 eaa. Sokrateen oppilas Ksenofon lähtee ystävänsä kutsusta tutustumaan Persian kuninkaan veljeen Kyyrokseen, osallistumaan tarkkailijana tämän sotaretkelle Pisidejä vastaan. Tästä lähtee käyntiin valheiden ja verenvuodatuksen noidankehä, joka tulisi mullistamaan nuoren miehen elämän lisäksi koko maailmanhistorian!

Kyyros onkin salassa suunnitellut iskevänsä veljeään, Artakserksestä vastaan. Ksenofon ja 10 000 mukaan huijattua kreikkalaista palkkasoturia huomaavat olevansa jumissa keskellä maailman suurinta imperiumia, petettyinä, alivoimaisina ja saarrettuina. He saavat Persin kuninkaalta kaksi vaihtoehtoa; antautua ehdoitta orjiksi tai kuolla. He päättävät ottaa kolmannen, taistella tiensä kotiin!

Anabasis on uskomaton tositarina, maailman ensimmäinen silminnäkijän kirjoittama sotareportaasi. Se on myös karu muistutus siitä, miten valheet ja propaganda ovat synnyttäneet ennenkin sotia ja miten kova hinta virheistä lankeaa maksettavaksi. Ennen kaikkea se on kuitenkin vaikuttava todiste ihmisten sitkeydestä ja kestävyydestä mahdottomilta tuntuvien esteiden edessä. Ksenofon saa huomata ettei maailman palaessa kukaan voi paeta vastuutaan tai pysyä sivussa.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522700186
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 85.3
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.