Pyhä peli: Italian jalkapallon tarina
Ei saatavilla

Pyhä peli: Italian jalkapallon tarina

Mäkijärvi, Esa

Italia on ristiriitojen maa. Se on toimimaton valtio, joka kärsii muun muassa rikollisuudesta ja työttömyydestä. Se on lamasta kärsivä talousmahti. Italia on Euroopan merkittävimpiä maita, mutta sillä ei ole juuri poliittista vaikutusvaltaa tai kansainvälistä uskottavuutta.

Vaikka Italia on jatkuvassa myllerryksessä, sen jalkapalloliiga Serie A on säilyttänyt korkean tasonsa. Italialainen jalkapallo on lukeutunut pitkään maailman parhaisiin ja on ollut muiden maiden ihailun ja arvostuksen kohde. Vain Brasilian ja Saksan kaltaiset urheilumahdit yltävät kokonaiskuvassa sen tasolle.

Pyhä peli Italian jalkapallon tarina kertoo Italiasta ja sen kansallispelistä. Se on jatkoa teokselle Valkoinen baletti: kirjoituksia Real Madridista (Arktinen Banaani 2014), joka oli Vuoden urheilukirja -ehdokas.

Pyhä peli Italian jalkapallon tarina on ensimmäinen aiheesta suomeksi kirjoitettu kirja. Sen tavoitteena on saada lukija kiinnostumaan Italiasta ja auttaa häntä etsimään lisätietoa. Italiaa pintapuolisesti tutkimalla sitä päätyy helposti vihaamaan. Tarkemmalla tutustumisella sitä on kuitenkin pakko rakastaa.

Esa Mäkijärvi (s. 1984) on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja. Hänen viimeisin tietokirjansa on Pomon lumo: Bruce Springsteenin tarina. Mäkijärvi on kirjallisuuden moniottelija, joka on myös julkaissut viisi runoteosta. Hänen ensimmäinen romaaninsa Vieraita ilmestyi syksyllä 2015.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522702579
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 7931

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.