My Generation Rocklegendan omaelämäkerta
Ei saatavilla

My Generation Rocklegendan omaelämäkerta

Daltrey, Roger

Roger Daltreyn omaelämäkerta on mutkaton kuin Keith Richardsin muistelmat ja rehellinen kuin Springsteenin kirja. The Whon energisenä laulajana jo yli viisi vuosikymmentä tunnettu Daltrey on kirjoittanut kauan odotetun kirjan, jota ei ole tarkoitettu vain The Whon faneille vaan kaikille, jotka rakastavat rockia.

Roger Daltrey syntyi keskelle sotaa maaliskuussa 1944 ja taisteli - kirjaimellisesti - tiensä läpi koulun ja köyhyyden. Daltrey perusti The Whon vuonna 1964 Yhdessä Pete Townshendin, John Entwistlen ja Keith Moonin kanssa. Bändi tuli kuuluisaksi kitaroiden murskaamisesta, nyrkkitappeluista ja tuhotuista hotellihuoneista, ja näistä tapahtumista Daltrey kertoo oman näkemyksensä humoristisella ja mukaansa tempaavalla tavallaan. Yhtä kiehtovia ovat Daltreyn rehelliset luonnehdinnat ihmissuhteista, jotka ovat muovanneet hänen uskomatonta elämäänsä ja uraansa. Erityisen valaisevia ovat Daltreyn katkeransuloiset muistot ystävyydestä Keith Moonin kanssa ja kuvaukset vuoristoratamaisesta suhteesta Pete Townshendiin, jonka tuloksena syntyi niin monia unohtumattomia hittejä, kuten My Generation, Substitute ja Pinball Wizard sekä hienot albumit Who’s Next, Tommy ja Quadrophenia.

Tämä kirja ei ole vain Roger Daltreyn oma tarina vaan yhtä aikaa herkkä ja ronski kuvaus yhdestä maailman suurimmista bändeistä.

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522796073
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.