Jääkylmä
Ei saatavilla

Jääkylmä

Rostain, Jenny

Kylmäävä tietokirja elämästä aivovamman kanssa

Jenny Rostainin kirjoittama Jääkylmä on kuvaus aivovammaisen elämästä ja kannanotto jääkiekkoväkivallan vähentämiseksi. Se on tarina päähän kohdistuneiden taklausten seurauksista, joilta moni on halunnut sulkea silmänsä.

Vuoden urheilukirjaksi 2017 valittu Kuolemanlaakso kertoi jääkiekkoilija Tommi Kovasen vammautumisesta ja sen seurauksista. Se saavutti suuren huomion ja lisäsi keskustelua aivovammojen seurauksista. Osa tarinasta jäi kuitenkin kertomatta.

Jääkylmä on jatkoa Kovasen traagiselle tarinalle. Se kertoo aivovamman syvemmästä luonteesta, salakavaluudesta, joka on omiaan tuhoamaan aikuiselämän ja henkilön mahdollisuudet selviytyä yhteiskunnassa itsenäisenä toimijana. Kirja pureutuu entistä tarkemmin siihen, millaista elämä vammautuneena on ja miten raa’asti elämänhallinnan mureneminen näkyy Kovasen elämässä. Kirjassa on mukana myös läheisten kokemuksia sekä muiden vammautuneiden pelaajien ja heidän perheidensä ajatuksia.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522799388

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.