Arttu Tirttu katoaa
Ei saatavilla

Arttu Tirttu katoaa

Kaarla, Riina; Kaarla, Sami

Jimi on melko tavallinen poika, paitsi että hänen paras kaverinsa on Arttu Tirttu, pieni, vihreä, kuminen ukko. Kun koulu alkaa, Jimi ei saa kerrottua luokkakavereille Artusta. Kuulostaisi niin kreisiltä selittää, että "olen ollut sellaisen yhden pienen vihreän tyypin kanssa". Jimi varmaan kuljetettaisiin suoraan terkkarille. Mutta Arttua ei niin vaan piilotella. Se tuppautuu mukaan joka paikkaan. Jimin luokalla on uusi tyttö, Eleonora Vidalisa O’Dunne, jolla on jännänväriset silmät ja erilainen tyyli. Tytössä on jotain outoa, ja Jimi ja Arttu päättävät selvittää, mitä! Kaikki kuitenkin kääntyy päälaelleen, kun Arttu ujuttautuu eväsrasiassa mukaan luokkaretkelle ja katoaa jäljettömiin hyisellä majakkasaarella...

Kirja jatkaa vauhdikasta Arttu Tirttu -sarjaa, joka on täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus imevät mukaansa ja tekevät kirjasta helposti lähestyttävän kirjakammoisellekin lukijalle.

 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu:
ean: 9789522888433

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.