Emman kakkukirja
Iivanainen, Emma
Palkittu kakkutaiteilija Emma Iivanainen paljastaa tässä kauniissa kirjassa parhaat reseptinsä kakkujen leivontaan, kuorruttamiseen ja koristeluun. Kuppikakut, paistetut juustokakut, suklaakakut ja täytekakut hurmaavat maullaan ja koristeluillaan. Emma opastaa, miten kakku kootaan oikeaoppisesti ja kuorrutetaan kauniisti. Tutuiksi tulevat myös tekniikat erilaisten koristeiden valmistamiseen suklaakoristeista syötävään pitsiin. Kirja sisältää makeiden kakkujen koko kirjon superhelpoista pikaresepteistä näyttäviin juhlaluomuksiin.
Emma suunnittelee kakkuja säännöllisesti kansainvälisiin kakunkoristelulehtiin, ja nyt kuumimmat kakkutrendien ohjeet julkaistaan ensimmäistä kertaa suomen kielellä. Miltä kuulostavat vohvelipaperikukat, koristeiden kultaus ja rustiikkinen liitutaulukakku? Lakritsisuklaakakku, värikkäät funfettikuppikakut ja passion pavlova hurmaavat herkullisuudellaan!
Tämä kirja on jokaisen leipojan unelma!
Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, jonka Suomen käsityön museo valitsi vuoden käsityöläiseksi vuonna 2013. Emma kirjoittaa säännöllisesti kansainväliseen Cakes & Sugarcraft -lehteen sekä kotimaiseen Kaneli & sokeri -lehteen. Emma pitää Maku-lehden verkkosivuilla omaa blogiaan Painted by Cakes.
Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522913159
Ilmestymisvuosi: 2017
Tekijän muu tuotanto:
Emman makeat piirakat
Iivanainen, Emma
Emman kakut, leivokset ja jäätelöt
Iivanainen, Emma
Emman makea joulu
Iivanainen, Emma
Kakkutaidetta kotikeittiössä
Iivanainen, Emma
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |