Herra Heinämäen kaupunkireissu

Salo, Pilke; Salo, Heikki; Hernetkoski, Markku

Eikun lukemaan! Tulee paras päivä ikinä!

Voi traktorin peräkärry! Kissalla on allergia, kanalla flunssa ja lehmällä pää kipeä. Herra Heinämäen on lähdettävä ostamaan kaupungista lääkettä eläinpoloille. Ainut vain, ettei hän ole käynyt siellä pitkään, pitkään, pitkään aikaan. Nyt jännittää.

Retkellään Heinämäki tutustuu kaupunkilaislapsi Nekkuun ja opettaa huomaamattaan kaupunkilaisia näkemään ympäristönsä heinismäisellä tavalla.

Sillä aikaa Lato-orkesterilla on täysi työ hoitaa Heinämäen maatilaa. Välillä pidetään soittotreenit ja otetaan torkut. Mitähän siitäkin oikein tulee?

Lasten suosikkimaanviljelijä Herra Heinämäki on koheltanut Pikku Kakkosessa viime vuosituhannelta lähtien ja välillä piipahtanut myös valkokankaalla. Hänen Lato-orkesterinsa keikkailee aivan oikeasti ympäri Suomea soittamassa skippaleenskappaleita. Olet ehkä kuullut jonkun niistä?

Ihka ensimmäisen Herra Heinämäki -kirjan ovat kirjoittaneet tutut Heinämäki-tarinoitsijat Pilke Salo ja Heikki Salo sekä mainioiksi kuviksi piirtänyt Markku Hernetkoski. Kirja pitää sisällään myös parhaat biisivinkit lukuhetken rytmittämiseksi.

Pilke Salo on alun perin tunnettu Herra Heinämäen Lato-orkesterin lapsikuorosta. Sittemmin hän on muun muassa käsikirjoittanut Heinämäen omaa tvsarjaa. Herra Heinämäen kaupunkireissu on hänen toinen lastenkirjansa.

Heikki Salo on hääräillyt Lato-orkesterinsa kanssa Heinämäen ladon ylisillä jo vuodesta 1999. Hän on vastannut paitsi laulusolisti Herra Pujon roolista, myös omalta osaltaan orkesterin laulutuotannosta ja Herra Heinämäen teatteri-, tv-tuotantojen ja elokuvien käsikirjoittamisesta. Hänet on palkittu mm. Taiteen valtionpalkinnolla ja Salon lastenlaulukaupungin Hyvän tuulen palkinnolla lastenkulttuurin edistämisestä.

Markku Hernetkoski toimii Kajaanin kaupunginteatterin lavastajana, joka touhuaa myös kuvataiteilijana, kuvittajana sekä kainuulaisen Vaara-kollektiivin jäsenenä jos jonkinlaisissa esitystaiteen projekteissa.

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522915306
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: L8512
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 13
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.