Aavedata

Keskitalo, Jupe; Keskitalo, Marko; Rönnbacka, Christian

Tuttu tv:stä! Aaveiden jäljillä -sarja MTV Sub-kanavalla keväällä 2019!

Olimme Brinkhallin kartanolla parinkymmenen ihmisen kanssa ja kinectkamera kuvasi tyhjää oviaukkoa. Se muodostaa havainnosta kolmiulotteisen kuvan infrapunan avulla ja esittää sen tikku-ukkohahmona. Sellainen ukko ilmestyikin kameran näytölle. Mukana ollut nainen nousi ja meni seisomaan lähelle sitä kohtaa. Katsoimme näytöltä, kun ukko meni naisen taakse ja kietoi kätensä naisen ympärille. Nainen horjahti ja menetti tajunsa.

Veljesten Jupe ja Marko Keskitalon paranormaaleja ilmiöitä tutkiva ryhmä Aavedata pyrkii tallentamaan havaintoja, joita kansankielellä kutsutaan kummituksiksi. Tutkimukset kohdistuvat historiallisiin kohteisiin kartanoista linnoihin.

Aavedatan tutkimuksia on katsottu ryhmän YouTube-kanavalla lähes kaksi miljoonaa kertaa. Keväällä Sub-kanavalla alkoi Aavedatasta kertova tv-sarja Aaveiden jäljillä.

Aavedata - aavetutkijan käsikirja on ainutlaatuinen opas niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin paranormaalien ilmiöiden tutkijoille. Kirjassa käydään läpi edulliset perusvälineet, joilla tutkimustyö on helppo aloittaa. Aavedata esittelee myös oman, perusteellisen tutkimuslaitteistonsa.

Kokeneet aavetutkijat antavat neuvonsa, kuinka virheitä voidaan vähentää ja milloin havainnot saavat luonnollisen selityksen, miten kohteet valitaan ja miten niiden taustoja selvitetään, mitä havaintoihin kannattaa suhtautua. Kirja myös opastaa aloittelevan tutkijan helppoihin, avoimiin kohteisiin sekä kertoo, kuinka tutkimuslupa hankitaan suljettuihin paikkoi-hin. Tutkimuksissa on myös osattava käyttäytyä asianmukaisella tavalla.

Ennen kaikkea käsikirja antaa vastauksen kysymykseen: kenelle aavetutkimus sopii ja kenelle ei?

Jupe Keskitalo (s. 1974) on Aavedata-ryhmän perustaja sekä paranormaalien ilmiöiden tutkija. Hänen intohimonsa tutkimustyöhön on konkretisoitunut Aavedatan kehityksen myötä. Tärkeimpänä suunnannäyttäjänä toimii hänen intuitionsa.

Marko Keskitalo (s. 1970) on monipuolinen freelance-näyttelijä, joka on vieraillut useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja teattereissa ympäri Suomen. Tunnetaan myös Aavedatan ja Aaveiden jäljillä -ohjelman tutkijana.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on ennakkoluuloton seikkailija. Tämä entinen poliisi ja nykyinen vakuutusetsivä tunnetaan parhaiten tietokirjoistaan ja menestystä niittäneestä Hautalehto-sarjasta.

 

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522916761
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Salakirjat & rajatieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.