Hippokrateen soturi- Dr Bodyn taistelu lihaskunnon ja lääketieteen puolesta

Sundell, Jan

Tulevaisuus on omissa käsissäsi. Sisätautiylilääkäri Jan Sundell, joka tunnetaan nimellä Dr Body, neuvoo miten lisäät terveyttä, fyysistä suorituskykyä ja hyvinvointia liikunnan, ravitsemuksen ja oikeanlaisten elämäntapojen keinoin. 

Kirjassa on tehokkaat liikunta- ja ravitsemusneuvot kunnon kohentamiseen. Teoksen yksityiskohtaiset ohjeet täysipainoiseen, painonhallintaa edistävään ravitsemukseen ovat jokaisen toteutettavissa. Saat tietoa hyödyllisistä ja hyödyttömistä ravintolisistä sekä selkeät ohjeet tunnistaa terveyshömppä. 

Kirjassa käsitellään lisäksi koronapandemiaa, lääketiedettä, terveydenhuoltojärjestelmää, hormoneja ja monta muuta päivänpolttavaa aihetta, jotka liittyvät meidän suomalaisten jokapäiväiseen elämään. 

Tärkein valistustyö tapahtuu nykyään sosiaalisessa mediassa, missä Jan Sundell eli Dr Body taistelee rohkeasti omalla nimellään ja kasvoillaan puoskareita vastaan. Dr Body on puhtaasti Hippokrateen asialla.  

Jan Sundell on sisätauti­ylilääkäri, dosentti, tietokirjailija ja fitness-urheilija. Hänellä on sosiaalisessa mediassa 15 000 seuraajaa.  

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522919489
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 79.18

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.