Heinäkuun hurmeiset niityt

Koskinen, JP

Poliisista yksityisetsiväksi päätynyt salaperäinen Kalevi Arosuo ottaa apurikseen sukulaispoikansa Juho Tulisuon. Siitä alkaa kaksikon tutkimusmatka syvälle molempien vaiettuun elämään ja sukujensa syvälle piilotettuihin salaisuuksiin. 

Hillevi Kuikka on tunnustanut murhanneensa miehensä, mutta hänen veljensä Raimo ei usko siskonsa olevan veriteon takana. Tuomiotaan istuva Hillevi ei suuremmin innostu, kun Raimo palkkaa yksityisetsiväkaksikon Kalevi Arosuon ja Juhon penkomaan vanhaa juttua. Kotiväkivallan taakse kun kätkeytyy likaisia salaisuuksia, jotka kaikki haluavat unohtaa. 

Juholla on omia ongelmia sairaalassa vietettyjen viikkojen jäljiltä. Hän kärsii menneisyyteen sijoittuvista unista, jotka tuntuvat liiankin todellisilta. Kun Kalevi Arosuon vanhat synnit alkavat pulpahdella pintaan, on Juhon heinäkuu hellettä kuumempi. 

Heinäkuun hurmeiset niityt on JP Koskisen Murhan vuosi -sarjan seitsemäs osa, joka vie kuukausi kuukaudelta kohti Tulisuon suvun salaisuutta. 

Juha-Pekka Koskinen (s. 1958) on tuottelias kirjailija, jonka kynästä on syntynyt romaaneja, novellikokoelmia sekä lasten ja nuortenkirjoja jo alun kuudettakymmenettä. 

Kustantaja: Crime Time
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522919724
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.