Äidille - Runoja elämästä ja rakkaudesta

Bergius, Heli

Rakkaus ja onni ovat olleet kautta aikain runoilijoiden lempiaiheita. Runot eivät kaihda puhua myöskään surusta, pettymyksestä ja kaipauksesta. Suuria tunteita ovat aina herättäneet äitiys ja lapsen kiintymys, äidin lempeä katse ja lohtua tuova kosketus. Valikoima on myös ylistys heräävälle luonnolle ja elämän kauneudelle. 

Äidille-teos sisältää suomalaisen lyriikan kauneimpia ja koskettavimpia runoja. Äitiä ja isoäitiä ajatellen valittu laaja kokoelma sisältää monia rakastettuja ja unohtumattomia helmiä Aleksis Kiveltä, Eino Leinolta, Saima Harmajalta, Immi Helléniltä, Kaarlo Sarkialta, Juhani Siljolta, Edith Södergranilta, Katri Valalta - ja monelta muulta. 

Runoilijat kertovat haaveistaan, unelmistaan, toiveistaan ja onnen sekä surun hetkistään. Runoilijoita puhuttelevat vahvasti myös rakkaus ja kaipaus sekä ihmisen kohtalo, johon ei aina voi itse vaikuttaa. Kevään tulo, luonnon herääminen on monessa runossa vahvasti läsnä. 

Kokoelma on kunnianosoitus elämälle, rakkaudelle ja äitiydelle. Nämä runoklassikot elävät aina, sukupolvesta toiseen.  

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522919830
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.