Tiaisten salainen elämä
Ei saatavilla

Tiaisten salainen elämä

Tjernshaugen, Andreas

Ilmestymisaika: 15.06.2016

Mitä tarkoittaa talitiaisen laulama titityy?

Naapuririitoja, partnerin valintaa, mustasukkaisuus- draamoja ja jälkikasvukin pitäisi opettaa tulemaan toimeen omillaan.

Pikkulintujen elämä on yllättävän tutun kuuloista. Kun tiaisia tarkkailee pidempään, jokainen siivekäs paljastuu ainutlaatuiseksi yksilöksi, jonka luonne vaikuttaa tehtyihin valintoihin - aivan kuin ihmisilläkin. Saman pesän poikueesta yksi pelkää tuntematonta ja toinen lähtee heti rohkeasti tutkimaan uutta.

Tiesitkö, että talitiaiset saattavat kasvaa sinitiaisten pesissä ja oppivat laulamaan kuten vuokraisäntänsä? Tai että talitiaisten keltainen rinta on samaa väriä kuin syksyn keltaiset lehdet? Andreas Tjernshaugen seuraa tiaisten vuotta kevään hyönteisjahdista ja pesänrakennustouhuista siementen etsimiseen ja selviytymiseen pohjoisen ankarassa talvessa. Kaunis ja viisas Tiaisten salainen elämä kertoo kiehtovasti kotipihojemme tuttuakin tutummista vieraista, joiden elämästä tiedämme yllättävän vähän.

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523002487
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 58.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.