Kun sanat ei kiitä

Schmitz, Dieter Hermann

Hykerryttävän hauska kirjasarja suomalaistuvasta saksalaismiehestä jatkuu! Kun hengenlähtö on lähellä, elämän tärkeysjärjestys kirkastuu väkisinkin. Itämeren yllä koettujen kauhunhetkien jälkeen Hermann päättää
• tehdä vaimonsa yhtä onnelliseksi kuin hääpäivänä kauan sitten
• olla aikuistuvalle tyttärelleen ja lapsekkaalle pojalleen maailman paras isä
• saada vaateliaan kattinsa kuriin.

Rakkaus on tekoja, mutta tekevälle sattuu - ja kommunikaatio vasta vaikeaa on. Sisu vai santsikuppi? Hali vai halla? Känkkäränkkä vai kalsarikännit? Aina sanat eivät riitä tai kiitä, kun Hermann etsii tietään takaisin suomalaiseen sydämeen. Menossa mukana ovat zombikulkue, Lucia-neito sekä joukko uusia saunakavereita, Linnan juhliin valmentautuva naapurin tervaskanto ja taiteilija nimeltä Synnöve. Hersyvässä romaanissa sukelletaan katajaisen kansan mieleen kuin avantoon. Mutta mikä on kaikkein suomalaisin sana?

Dieter Hermann Schmitz muutti Saksan Reininmaalta Suomeen iät ja ajat sitten. Hän on yhden pohjalaisen naisen mies sekä kahden suoksalaisen lapsen isä, ja suomen kieleen hänellä on samanlainen suhde kuin vaimoonsa: hän rakastaa, muttei hallitse täydellisesti.

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523004580
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.