Matkakirjeitä

Heino, Hannimari; Wallin, Kristiina

Yksityinen matkakokemus kasvaa kirjeissä kohtaamisiksi.
Runoilijoiden kirjoittamat kirjeet ulottuvat merten ja aikojen yli. Kirjeistä koottu kirja kertoo myös matkasta kirjoittamiseen.

Kirjailijat ja taiteilijat ovat aina matkustaneet - niin myös runoilijat Hannimari Heino ja Kristiina Wallin. Tässä kirjassa he matkaavat esimerkiksi Ponzan saarelle, Tarttoon, Nizzaan, Viipuriin, Hailuotoon, -Valenciaan, mutta viipyvät myös kotisohvalla. He havainnoivat matkoillaan maailmaa, kurottavat aikakerrostumien läpi, vaeltavat toden ja kuvitellun välillä ja muistelevat aiempia matkojaan sekä miettivät perillä olemisen merkityksiä.

Runollinen ja ajankohtainen Matkakirjeitä pohtii matkustamisen mielekkyyttä ja ekologisuutta sekä sitä, miten myös kirjoittaminen on matkan-tekoa. Kirjeiden vivahteikkaat pohdinnat limittyvät runoilijoiden toiveisiin, kaipuuseen ja matkailun ristiriitoihin, ja samalla lukija pääsee nojatuolimatkalle niin fyysisiin matkakohteisiin kuin lumoaviin mielenmaisemiin.

Kirjeenvaihto ulottuu keväästä 2018 maailmanlaajuisen muutoksen kevääseen 2020.

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523006522
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Matkaoppaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.