Rahaviisaus

Lassander, Maarit

Oman rahasuhteen tiedostaminen on sijoitus parempaan elämään.
Ymmärtäväinen talouskirja auttaa työstämään uskomuksia, jotka näkyvät oman tilin saldossa.

Kaikilla on jokapäiväinen suhde rahaan: ostamme ruokaa, maksamme asumisesta ja pohdimme lomailuun käytettäviä varoja. Jotkut perivät rahaa, mutta jokainen perii perheeltään suhteen rahaan - silloinkin kun rahasta ei ole kotona edes puhuttu.

Rahan psykologia liittyy isoihin asioihin: työhön, kotiin, onnellisuuteen, terveyteen ja psyykkiseen kuormitukseen. Rahaviisaus auttaa ymmärtämään, millaisia tarinoita kerromme itsellemme rahasta. Jos rahan puute on aina ahdistanut, säästämisestä voi tulla pakonomaista. Jos lapsuudenperheen hyvät hetket ovat liittyneet ostosreissuihin, villi tuhlaaminen voi aikuisenakin tuoda hyvän olon. Kun rahankäyttöönsä liittyvät uskomukset tunnistaa, voi kulkea kohti juuri itselle sopivaa elämää.

Konkreettinen Rahaviisaus kannustaa eteenpäin - myös taloudellisen ahdingon hetkellä. Esimerkkien ja harjoitusten kautta se osoittaa, että omia mielen rakenteita voi harjoittaa ja muuttaa vaikka sitten euro kerrallaan.

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523006621
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 14.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.